Stailer vă oferă o altă perspectivă asupra a ceea ce înseamnă programările la salon în 2021. Este platforma pe care o puteți folosi la orice oră din zi și din noapte, pentru a realiza programări la diverse saloane din Cluj. Puteți spune despre aceasta că vă scutește de niște timpi pierduți, căutând și telefonând la diverse saloane, pentru a verifica disponibilitatea acestora.

Este mai simplu ca oricând, în 2021, să realizați programări la saloanele de înfrumusețare din Cluj. Pentru barber shop Cluj, tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, masaj, make up, styling, pensat, dar și pentru tratamente pentru păr, Stailer este platforma pe care o puteți accesa pentru a vă face o programare. Totul este complet gratuit și cu mult mai rapid!

Stailer înseamnă eficiență în realizarea programărilor la saloanele de beauty!

Folosind stailer.ro realizați o programare la salon într-un timp vizibil mai scurt. Această platformă poate fi folosită în două moduri. Fie căutați în funcție de serviciu de interes, fie mergeți direct la a verifica disponibilitatea salonului țintă. Oricum ar fi, nu uitați de faptul că platforma este complet gratuită și o puteți folosi la orice oră din zi sau din noapte.

Stailer promite să aducă în atenția voastră saloanele extrem de bine cotate de pe raza Clujului. Asta înseamnă că ori de câte ori realizați o programare prin intermediul său, șansele de a găsi un stilist și mai bun decât cel la care apelați astăzi cresc exponențial. Stiliști de excepție din Cluj vă așteaptă să îi descoperiți.

Această platformă poate fi folosită la orice oră din zi sau din noapte. Aveți garanție cum că programarea voastră a fost realizată în timp real. Asta înseamnă că nu există niciun motiv de îngrijoare cum că programările s-ar suprapune și s-ar crea astfel un haos. Folosiți Stailer cu încredere – zeci de saloane așteaptă o programare de la voi!

Puteți anula oricând programările realizate astfel!

Totul este complet gratuit și atunci când vreți să anulați o programare realizată și confirmată deja. Trebuie doar să accesați contul de client și să urmați pașii aferenți. În cazul în care nu aveți unul, accesați link-ul pe care l-ați primit prin SMS în momentul realizării programării pentru a o anula. Nimic mai simplu și mai rapid prin Stailer!

Mai mult decât atât, pentru fiecare programarea făcută puteți seta un reminder. Atunci când realizați fiecare programare puteți seta un reminder prin SMS pentru programarea făcută. Puteți alege ziua și bineintels ora la care să fiți înștiințat.

În cazuri excepționale în care stilistul, din varii motive, vă anulează programarea, veți fi înștiințat din timp cu privire la acest lucru. Nu aveți un număr maxim de programări pe care le puteți face prin Stailer. Gratuitatea platformei este continuă și pentru orice fel de serviciu ales!

Consultați Stailer pentru a realiza chiar acum o programare la unul dintre saloanele de top din Cluj. Mai multe detalii regăsim în cadrul paginii oficiale sau prin contact direct cu personalul: support@stailer.ro.

NapocaNews