Un student din Cluj-Napoca a murit inainte de a sustine primul examen online din aceasta sesiune. Studentul avea 18 ani si studia Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii la Universitatea Babes – Bolyai.

Tanarul se pregatea sa sustina un examen la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii in momentul in care s-a petrecut tragedia. Studentul ar fi intrat in apel cu restul colegilor, dar nu a mai raspuns la semnalele profesorului. Dupa scurt timp, parintii au anuntat conducerea facultatii ca baiatul a facut infarct si a murit.

Dupa scurt timp parintii au anuntat ca baiatul a facut infarct si ca avea probleme cu inima.

Universitatea Babes – Bolyai a transmis regretul fata de aceasta tragedie.

„Universitatea Babes-Bolyai regreta orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate iar orice pierdere a unui membru din comunitatea noastra reprezinta o tristete pentru noi toti. Transmitem condoleante familiei si prietenilor apropiati”, a declarat pentru monitorulcj.ro, Laura Irimies, purtator de cuvant al UBB

Prietenii baiatului au transmis mesaje de condoleante in numar mare pe retelele de socializare: „Condoleante. Dumnezeu sa il odihneasca in pace”; „Nu te vom uita!” au fost cateva dintre mesajele lasate de apropiati.

„Voi ingropa amintirea ta intr-o gradina, iar cand se va face primavara ma voi uita cum invii prin flori. Te voi pastra mereu cu mine!”

NapocaNews