Actriţa Oana Pellea a întrebat într-o postare pe reţelele de socializare dacă nu cumva Catedrala Mântuirii Neamului ar putea fi folosită drept centru de vaccinare, adăugând că „în vremuri de război, marile catedrale şi-au pus spaţiile la dispoziţie pentru a deveni spitale.“

„Catedrala Neamului nu poate găzdui vaccinarea? Întreb. Atât! Întotdeauna în timp de pandemie, de război, în stare de necesitate…marile catedrale ale lumii…şi-au pus la dispoziţie spaţiile pentru a adăposti oameni, pentru a deveni spitale, etc…Catedrala Neamului este ridicată din banii oamenilor şi ar trebui să fie înspre folosul lor. De ce este nevoie? De vaccin, personal medical şi de organizare. Atât”, a scris, pe Facebook, Oana Pellea.

În replică, Sebastian Bodu, fost consilier al lui Ludovic Orban şi fost şef ANAF, în prezent consilier al lui Kelemen Hunor, răspunde genial: „Adevarul e că sunt cozi uriaşe la centrele de vaccinare, astfel că ar trebui să ne vaccinăm şi prin clădiri neterminate. Unde nici măcar 19 grade Celsius nu sunt… Atât. Mişto este că tanti asta cu nume celebru e lider de opinie printre sexomarxişti. Atât.”, a transmis Bodu, pe Facebook.

NapocaNews