Care sunt condițiile de acordare ale bonusului

În primul rând, bonusul poate fi anulat sau modificat în orice moment, iar vârsta minimă de participare este de 18 ani. Are voie să aplice doar o singură persoană pe locuință, una singură per terminal de calculator, una pe dispozitiv mobil, una pentru o adresă de email sau una per date de plată.

Dacă există un mesaj în așteptare în contul dumneavoastră în legătură cu activitatea de joc recentă, atunci 888 pariuri are dreptul să vă revoce eligibilitatea de participare și de continuare în promoția curentă. Casa de pariuri are dreptul să retragă și să anuleze bonusul, dacă se identifică tipare de abuz, cum ar fi acoperirea rezultatelor multiple din aceiași piață.

Nici unul dintre angajații 888 nu au dreptul să aplice pentru bonus, dar nici rudele acestora. Conform regulilor interne, prin „rudă” înțelegem: soț/ soție, partener/ parteneră, părinte, copil sau soră/ frate. Mai mult decât atât, termenii și condițiile privind acordarea bonusului pot fi modificate oricând, fără limitare, în cazul unor probleme de securitate sau schimbări legislative.

Din motive lesne de înțeles, dacă doriți să fiți eligibili la bonus, atunci este obligatoriu să efectuați depunerea prin alte metode și NU cu Neteller sau Skrill.

Asigurați-vă că îndepliniți toate condițiile în mod integral, deoarece bonusul poate fi retras ulterior, dacă se descoperă contrariul.

Perioada promoției actuale este valabilă până la sfârșitul anului, pe data de 31.12.2022.

Care sunt detaliile bonusului

Primiți până la 100% bonus depozit, maximum 1000 RON. Pentru a putea încasa bonusul, va trebui să rulați suma depusă de 10 ori (rulaj 10x), folosind cote de minimum 1.6. Puteți paria doar pe evenimente sportive, iar pariurile anulate și cele la care ați optat pentru cash-in nu vor conta către rulaj.

Termenul de valabilitate al bonusului este de 60 de zile, iar acesta va fi anulat dacă nu veți reuși să îl rulați.

Cerințe de pariere și limitări

Bonusurile imediate (nu le include pe cele de bun venit) pot fi retrase după ce au fost rulate de 6 ori. Toate bonusurile pot fi rulate doar cu ajutorul fondurilor restricționate. De asemeni, doar pariurile sportive sunt acceptate pentru rulaj.

Trebuie sa folosiți o cotă de minimum 1.6 pentru ca pariul să fie considerat pentru rulaj.

Dacă doriți să efectuați o retragere, atunci veți renunța la toate fondurile restricționate, dar și a altor câștiguri aferente ce nu au fost convertite în fonduri disponibile.

Dacă aveți mai multe bonusuri active concomitent, atunci cele adiacente vor avea aceleași condiții de rulaj precum bonusul de bun venit. 888 are dreptul să vă ceară copia unui act de identitate în baza legii naționale ONJN. De îndată ce bonusul a fost acordat, acesta va avea prioritate atunci când veți paria, și nu suma din fonduri disponibile.

NapocaNews