Primăvara este perioada când totul reînvie, inclusiv sexul frumos. Este perioada când femeile își doresc schimbări. De obicei recurg la reînnoirea garderobei sau își schimbă tunsoarea. Machiajul zilnic suferă și el schimbări, iată de ce produsele cosmetice nu prezintă o excepție. Mai jos, vă propunem produsele cu care completăm trusa cosmetică în această primăvară.

  1. Fond de ten sau cremă hidratantă cu SPF

Protecția pielii vine în prim plan cu expunerea activă la soare, deci asigurați-vă că utilizați un produs cu factor de protecție solară (SPF). Pentru a economisi din timpul acordat machiajului de dimineață, aruncați o privire la fondurile de ten cu protecție solară. Astfel veți aplica cu un produs mai puțin, și în plus mai și economisiți spațiu în trusa cosmetică!

  1. Pudră

Acest produs ne oferă mai multe beneficii, printre care neutralizează luciul inestetic de pe față, având un efect matifiant. De asemenea, fixează perfect machiajul și absoarbe excesul de sebum. Este preferabil de ales o pudră care conține și factor SPF.

  1. Bronzer

Bronzerul oferă o strălucire delicată pielii și creează un efect proaspăt de primăvară. Dar nu aplicați produsul pe toată fața, ci doar accentuați zona pomeților, maxilarului și fruntea. Bronzerele de la Nyx sunt perfecte pentru a crea un machiaj fresh de primăvară.

  1. Ruj strălucitor

Roz aprins, roz violet sau liliac sunt nuanțele de ruj pe care ar trebui să le adăugați în geanta cosmetică primăvara. Rujurile pot fi solide sau lichide, cu efect matifiant sau cu efect de mărire a buzelor, important ca nuanța să fie una aprinsă și strălucitoare. Anume această perioadă ne permite să experimentăm cu culorile. Dacă nu acum, atunci când?

  1. Balsam hidratant pentru buze

Un must-have absolut, mai ales primăvara. În sezonul cu vânt constant și temperaturi instabile, buzele au nevoie de îngrijire și hidratare specială. De aceea este esențial să adăugăm în trusa cosmetică acest produs pentru îngrijire.

  1. Primer cu efect matifiant

Acest produs este necesar pentru ca machiajul să nu se topească sau să se răspândească sub razele soarelui. Iar efectul matifiant pentru ca pielea să nu strălucească și să arate inestetic pe parcursul zilei.

  1. Mist hidratant

După cum am menționat mai sus, vântul și schimbarea bruscă a temperaturii vin la pachet cu pielea uscată. O adevărată salvare în acest sens sunt misturile hidratante, mai ales că sunt produse și în varianta mini, astfel le puteți lua cu dvs. și utiliza ori de câte ori simțiți nevoia. În plus, pe piață găsim astfel de produse și pentru păr, pentru că și acesta are de suferit în perioada respectivă.

  1. Highlighter

Este mai mult un produs opțional, dar completează perfect machiajul de primăvară. Oferă o strălucire ușoară și jucăușă care este vizibilă la expunerea razelor solare. Exact ceea ce avem nevoie pentru a completa o ținută de primăvară.

NapocaNews