Aseară la locul incidentului de la Spitalul Marius Nasta a ajuns și senatoarea Diana Șoșoacă, proaspăt sosită din Valea Jiului. A încercat să aibă un dialog cu Vlad Voiculescu, dar a reușit să-l intimideze pe acesta, care s-a refugiat în curtea spitalului. Ceea ce nu a împiedicat-o pe Diana Șoșoacă să strigedupă el:

Încercând să intre după ministrul Sănătății la spitalul ”Marius Nasta”, senatoarea Diana Șoșoacă a fost împiedicată vădit de bodyguarzii lui Vlad Voiculescu.

Ceea ce a declanșat o nouă criză de țipete: „Dă-te la o parte! Dă-te, mă, la o parte! Dă-te, mă, n-auzi? Sunt demnitar al României, am dreptul să intru fără aprobare în orice instituție! Am dreptul să merg oriunde, tu n-ai voie să mă oprești! Nu mă atinge! Ia mâna de pe mine! Ia, mă, mâna de pe mine! Deci, n-ai voie! N-ai voie să pui mâna pe mine! Deci, iei mâna de pe mine! Îți dai seama că ăsta-i abuz în serviciu, ce faci?

Cum îți permiți să stai în fața mea? Dă-te la o parte, că am de vorbit cu ministrul Sănătății! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu de onoare că vei păți ceea ce trebuie să pățească un om care se opune unui demnitar! Dă-te la o parte! Uită-te la mine ce-ți spun! Știți că nu aveți dreptul să vă atingeți de un demnitar și să vă opuneți. Deci, în momentul ăsta vă dați seama că veți avea dosar penal, da? Ce-ați ajuns voi, bodyguarzii, în România? Să omorâți oameni pe străzi? Asta sunteți angajați? Habar n-aveți legea, vai de capul vostru!”

”Voi face plângere penală pentru că am fost bruscată!” a spus senatoarea la Antena 3 după ce a fost împiedicată să ia legătura cu ministrul Vlad Voiculescu.

NapocaNews