Gazetarul Cristian Tudor Popescu a precizat la Europa FM că se va vaccina cu serul AstraZeneca.

„M-am înscris astăzi, n-a fost chiar simplu, din pricina întreruperilor platformei. N-a durat foarte mult, cam în jumătate de oră s-a rezolvat. M-am înscris şi după aceea am văzut şi ce vaccin este la centrul respectiv şi este AstraZeneca, mă voi vaccina cu AstraZeneca.”, a spus CTP, potrivit europafm.ro.

El mai spune că nu sunt informaţii certe care să arate că acest vaccin ar provoca reacţii atât de grave încât să ducă la deces, după ce mai multe state europene au suspendat imunizarea cu acest vaccin, fie cu un anumit lot.

CTP: „Aș fi putut să-mi anulez vaccinarea”

„Aş fi putut să-mi anulez vaccinarea. Au decedat două persoane, au mai fost afectate alte persoane cu probleme de circulaţie, dar au decedat două persoane. Decesul cetăţeanului din Norvegia, sau al celui din Italia, ca să producă aşa ceva o substanţă introdusă în corp, acea substanţă trebuie să aibă în ea un element greşit sau alterat, dar ca să produci hemoragie cerebrală cuiva, ştiţi câţi parametri trebuie să modifici?”, a mai precizat gazetarul.

El a și glumit pe această temă: „Aştept să primesc acum mesajul, dar mă prezint la vaccin. Nu am niciun fel de comorbiditate în acest moment, niciun fel de boală sanguină legată de coagulare. Dacă se întâmplă să nu ne mai vedem, atunci măcar am făcut ceva pentru ştiinţă, veţi şti cu siguranţă că m-a omorât AstraZeneca. Teama trebuie să fie învinsă, să lupţi cu ea.

NapocaNews