Adrian Dohotaru, fost deputat de Cluj, solicită demisia sefului Ocololului Silvic Cluj pentru confilict de interese. Acesta ar avea, alaturi de alti asociati, o dorință pentru un proiect imobiliar in desfasurare la baza Padurii Hoia, padure in care au aparut recent drumuri ”ilegale”, sustine politicianul.

”Cer demiterea șefului ocolului silvic Adrian Apostoaie, care ne-a indus în eroare, și a zis că drumul e în regulă in media locala, deși drumul e evident ilegal. Seful ocolului silvic trebuie demis pentru ca, avand un proiect imobiliar cu sute de locuințe la buza padurii, e in conflict de interese prin aprobarea ilegala a unui drum de santier. Cer noului prefect sa anuleze autorizația de construire a proiectului imobiliar al lui Apostoaie si al asociaților sai. Cer primarului Pivariu sa nu mai autorizeze urbanism haotic ca in perioada in care era viceprimar. Era Șulea a apus!

Cer primarului Emil Boc sa creeze o asociație a padurilor periurbane ca sa le protejam de dezvoltare imobiliara in buza padurii, de taieri legale si ilegale si despagubiri pentru proprietari privati. Cer ca tema sa fie tratata de Adrian Raulea prin proiectul de sute de mii de euro de la ADI ZMC, ca sa nu livram doar mobilier urban prin padure.

Cer clujenilor sa se ralieze in jurului unei cauze simple: sa facem Hoia-Baciu, Faget si alte paduri din zona metropolitană arii naturale urbane cu un management pe masura, deci fără urbanism haotic, fara taieri legale si ilegale si fara trafic motorizat. Semnează petiția, e valabilă în continuare: https://campaniamea.declic.ro/…/opriti-taierile-abuzive…”, a scris fostul deputat de Cluj pe FB.

NapocaNews