O fi adevărat? Andrei Șelaru, vloggerul intens promovat de Digi 24, este din nou în centrul unui scandal cu poliția! Selly a fost amendat pentru că a petrecut, de ziua lui, alături de mai mulți prieteni, încălcând astfel legea. După ce i-a acuzat pe polițiști că primesc mită de la jurnaliști pentru a le oferi acestora informații ”pe surse”, Șelaru a făcut public un mesaj pe care l-ar fi primit de la un ziarist de la Digi 24.

Conform lui Selly, jurnalistul de la Digi 24, căruia a refuzat să îi spună numele, i-ar fi urat să îi moară părinții, iar la înmormântarea lor să fie amendat de poliție pentru că nu poartă mască.

”Acei mari oameni de cultură acei academicieni” care urmăresc doar posturi serioase de știri, se uită doar la Digi. ”Domne, Digi are un public atât de curat!” Pe bune, mă? Voi știți ce mi-a zis, mă, unul în comentarii mie, la o postare, unul de la Digi 24? Nu că ar avea trustul de presă vreo vină, Doamne ferește! Ca să înțelegeți ce oameni există! Stați că vă zic imediat. Mi-e greu și să reproduc, adică a zis în felul următor, a zis un om din ăsta, de 40 de ani, poze numai cu nevastă-sa, cu copiii, părea așa, cel mai mare familist, știi?! Zice: ”sper să îi moară părinții, și să își ia amendă pentru nepurtarea măștii la înmormântarea părinților lui”.”, a spus Selly pe o rețea de socializare.

NapocaNews