E derută totală, și în America, și peste tot. Unora le-a venit rândul la vaccin și nu s-au înscris. 

Multă lume refuză să facă vaccin, deși s-a împlinit aproape un an de la apariția primului și celui mai bun vaccin: Moderna. 

Dar de ce să faci vaccin / să te vaccinezi dacă ești sănătos? Aici e crima! De ce să nu ne vaccinăm și pentru gripă? Și să se aplice vaccinul doar pentru cei bolnavi, de ce pentru toată populația? Așa ceva nu e posibil. E ca și cum te-ar obliga să faci vaccin pentru un virus care nu există.

Mulți au murit din cauza vaccinului. Eu vreau vaccinul Johnson&Johnson. Am auzit că ar fi cel mai bun, garantat sută la sută. Dar nu e pentru noi! E un vaccin-miracol. Care e secretul? Johnson a aplicat o lege din moși strămoși, care spune „cui pe cui se scoate”. Ca să te trezești din beție, care-i soluția? Să-i dai bețivului să mai bea. Așa că vaccinul e făcut dintr-un virus, aemănător lui nenea Covid, și pe care îl injectezi în celule. Sistemul imunitar îl păstrează și, când nenea Covid se lovește de el, îl recunoaște și îi trece pofta de a mai face rău, adică e anulat. Un virus îl anulează pe celălalt.

Dar până ajunge la noi, se răsuflă. Fiindcă s-a dezvoltat piața neagră, se vinde doze la negru. La noi circulă 5 feluri de vaccinuri, inclusiv Moderna și Sputnik. Dar dacă îți face un vaccin prost, alterat, de pe piața neagră? Poți să știi?! Cine garantează? Nimeni!

E o mare afacere, bestială. 

Vedeți, pacoste, am învățat, ne-am dezvoltat, ne-am realizat în felul nostru, fiecare în felul lui, și a apărut deodată această cursă nebună a testărilor, a vaccinărilor, care e controlată de un grup de afaceriști. Iar afaceriștii n-au scrupule, n-au milă. Pentru bani, nici nu le pasă câți mor și cine moare. Suntem la mâna lor.

Știți ce-au inventat acum? Pașaportul de vaccinare. Nu poți să călătorești dacă nu faci dovada că ești vaccinat.

Această obligație este o crimă pentru unii, o afacere prosperă pentru alții, pentru vânzătorii de doze din familia OMS?

Ne-au dat peste cap toate idealurile, toate visele. Ne consolăm cu adevărul.

Așa era și cu Holocaustul când naziștii îi duceau la gazare pe evrei, ziceau că-i duc la duș, să se spele, să fie curați. Și-i omorau!

Total nevinovați. Și pe noi ne „protejează” cu vaccinul morții. O să ne rugăm ca Rică Venturiano: „Sfinte Sisoe, protege-mă!”.

Victime nevinonate suntem și noi sau putem fi, dacă nu apare o minune, o limpezire.

Grid Modorcea