Operatorul autohton Blue Air va practica prețuri modice la unele dintre cele 14 rute pe care le va introduce de la Cluj-Napoca, în scopul reatragerii pasagerilor spre acest mijloc de transport.

Blue Air va lansa peste 40 de rute noi în cadrul orarului de vară 2021. Operatorul va introduce, din România, zboruri către destinații de citybreak precum Atena, Praga, Bologna, Viena, Munchen, Frankfurt, Bari sau Barcelona și către destinații de plajă, precum Burgas, Heraklion, Mykonos, Olbia, Rodos sau Zakynthos.

Prețurile la unele dintre ele încep de la 9,99 euro/ cursă, conform platformelor de rezervări, echivalentul unui bilet de autobuz Cluj-Napoca – Sibiu. Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu o echipă formată din 1.000 de oameni. Compania operează avioane tip Boeing 737.

În 16 ani de activitate, Blue Air a transportat 32 de milioane de pasageri, pe o distanță de 340 milioane km. Pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj mai efectează curse de linie Wizz Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair, HiSky.

NapocaNews