Începând cu data de 19 Aprilie 2021, Organizația Creștină Ecce Homo deschide o nouă locație de cazare și tratament în orașul Cluj-Napoca.

„Casa Ica” s-a născut ca răspuns la o nevoie acută a societății actuale, atunci când am simțit că trebuie să schimbăm direcția de mers și să închidem proiectul „Centrul Social pentru Copii”. În toți cei peste 30 de ani ca organizație de caritate, am văzut cum Dumnezeu deschide uși și binecuvântează acolo unde El alege și niciodată nu am umblat după resurse doar ca mai apoi să vedem cum le folosim, ci de fiecare dată ne-au fost scoase în cale nevoi la care noi a trebuit să răspundem, tot Dumnezeu fiind cel care a adus binecuvântarea și resursele ulterior.

Acest proiect își dorește să vină în întâmpinarea celor care au nevoie de un loc de tihnă și recuperare în timpul spitalizării ambulator sau a aparținătorilor celor care sunt spitalizați pentru o anumită perioadă de timp, în orașul nostru (Cluj-Napoca).

Iată ce-și doresc inițiatorii:

• șederea fiecărei persoane sau familii în casa de oaspeți să fie un suport și încurajare
• să oferim un cadru primitor prin ceea ce punem la dispoziția musafirilor
• prin activitățile pregătite să fim un sprijin pentru cei care trec prin suferință

Pe timpul cazării oferim paturi cu așternuturi curate, baie, bucătărie utilată, sală de relaxare, mașină de spălat haine și un personal care întâmpină oamenii cu căldură.

Totodată oferim și pachete de tratament pentru recuperare medicală: kinetoterapie, masaj, reflexoterapie și psihoterapie.

NapocaNews