Bătălia pentru Primăria orașului Șimleu-Silvaniei s-a acutizat. AUR Sălaj a intrat în bătălia electorală susținând un celebru avocat din oraș, care candidează independent – Tulbure Călin Viorel .

”AUR Sălaj nu va sprijini niciodată un candidat politic al sistemului, care a distrus România în ultimii 30 de ani. Vom acorda susținerea noastră doar unor oameni competenți și profesioniști, care nu sunt membrii ai partidelor politice corupte și incompetente ce au guvernat împotriva românilor.

În acest sens, AUR Sălaj, consecvent valorilor din statut: familia, patria, credința și libertatea, susține pe candidatul independent Tulbure Călin Viorel – la alegerile pentru funcția de primar al orașului Șimleu-Silvaniei, care este un om ce aparține comunității locale și este dedicat intereselor tuturor locuitorilor orașului.

Membrii AUR Sălaj vor vota un om nou pentru viitorul unui oraș, care trebuie să se elibereze de mafia celor care au furat și distrus țara noastră”, scrie Vasile Joldiș, liderul AUR Sălaj pe pagina de facebook a organizației locale.

Alegerile locale pentru funcția de primar al Orașului Șimelu Silvaniei au fost stabilite de Guvern pentru data de 27 iunie

NapocaNews