Duminică, șimleuanii sunt chemați iarăși la vot pentru a-și alege primarul. La nici un an de la alegerile trecute, când l-au ales din nou pe Septimiu Țurcaș primar, șimleuanii se găsesc în situația de a alege un înlocuitor pentru acesta.

AUR Sălaj a intrat în bătălia electorală susținând un celebru avocat din oraș, care candidează independent – Tulbure Călin Viorel. AUR Sălaj reclamă abuzurile dintr-un oraș care acum fotoliul de primar e lăsat moștenire din tată în fiu ca pe vremea fanarioților.

Candidatul liberal este ”fiul lui tata”, adică tânărul avocat Cristian Lazăr propus în fotoliul pe care tatăl său îl ocupă interimar.

”AUR Sălaj nu va sprijini niciodată un candidat politic al sistemului, care a distrus România în ultimii 30 de ani. Vom acorda susținerea noastră doar unor oameni competenți și profesioniști, care nu sunt membrii ai partidelor politice corupte și incompetente ce au guvernat împotriva românilor.”

Ca urmare a sprijinului acordat de UDMR candidatului liberal, liderii AUR Sălaj au intervenit în forță demascând, din păcate, transformarea PNL într-o anexă a intereselor formațiunii lui Kelemen Hunor.

”Așa cum era de așteptat UDMR a declarat public susținerea candidatului PNL la Primăria orașului Șimleu-Silvaniei, dovedind încă o dată frăția corupției a sistemului penal care conduce România de 30 de ani. Liderii locali UDMR dornici să pună pe harta autonomiei intereselor Budapestei și istoricul oraș Șimleu-Silvaniei, ca să fie încă o dată la masa cu bucatele puterii corupte, încearcă să-i păcălească pe locuitorii orașului de la poalele Măgurei cu promisiuni electorale în interesul personal și de grup organizat doar pentru conturile bancare. Prin susținerea candidatului liberal se dovedește a nu știu câta oară că UDMR nu poate sta deoparte de frăția sistemului corupt care a distrus țara în ultimii ani. De asemenea, prin această susținere, candidatul liberal la Primăria orașului Șimleu – Silvaniei se dovedește doar o anexă palidă, un bun executant, a pretențiilor oligarhice și autonomiste ale baronilor din UDMR în Sălaj. Păstrându-și verticalitatea, atitudinea morală și democrată în politică și fidel programului statutar familia, patria, credință și libertatea, AUR Sălaj va susține un candidat independent în afara sistemului corupt patronat de alianța mafiei acoperite de UDMR prin participarea la toate guvernările de după 1990. Sus inimile români! Patrioții vor birui” a declarat Vasile Joldiș, liderul AUR Sălaj, pe pagina de facebook.

NapocaNews