Patru persoane au fost transportate la spital, luni, în urma unui accident produs în judeţul Cluj, în evenimentul rutier fiind implicate două autovehicule, un microbuz şi o autoutilitară.

„Un echipaj SMURD şi unul SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs între localităţile Bogata de Sus şi Bogata de Jos. Solicitarea pentru intervenţia salvatorilor a fost înregistrată în jurul orei 14,40, prin care se anunţa faptul că o persoană necesită asistenţă medicală de urgenţă în urma unui eveniment rutier”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Conform aceleiaşi surse, cadrele medicale care au intervenit la locul accidentului au consultat 10 persoane, dintre care patru au fost duse la spital.

„Echipajul SMURD a găsit la faţa locului un microbuz şi o autoutilitară avariate, iar 10 persoane de la faţa locului au solicitat consultul (…). Dintre acestea, patru persoane, care prezentau afecţiuni uşoare la evaluarea primară, au fost transportate la spital”, se mai menţionează în informarea ISU Cluj.

NapocaNews