Formația pregătită de Marius Șumudică a obținut cele trei puncte în a doua etapă a sezonului regulat, grație unui gol înscris în ultimele minute.

Elevii lui Marius Sumudică au început bine jocul de la Călărași și s-au instalat în jumătatea adversă. Prima oportunitate a venit în minutul 19, când Debeljuh a trimis puțin pe lângă, după o lovitură de colț.

„Feroviarii” au pierdut din turație după jumătatea reprizei, însă au dominat jocul. Ultimul sfert de oră al reprizei a adus două ocazii mari. Mai întâi, Păun a trimis alături din marginea careului (32). Ilfovenii au răspuns prin Patriche, a cărui lovitură de cap a trecut peste transversala porții lui Bălgrădean (38). Astfel, scorul pauzei a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, jocul a fost unul echilibrat. Totuși, treptat, campioana s-a instalat în jumătatea adversă și a pus presiune pe ilfoveni. După o oră de joc, Petrila a deblocat tabela, din centrarea lui Păun (61).

Gazdele au schimbat imediat și au avansat spre poarta lui Bălgrădean. În minutul 68, Deac a faultat în careu, iar centralul a dictat penalty, Cascini fiind cel care a transformat fără emoții.

În urma golului egalizator, „feroviarii” au revenit în ofensivă și au încercat să treacă de barajul ofensiv al ilfovenilor. Cu toate acestea, misiunea clujenilor s-a dovedit a fi una dificilă.

Cu un sfert de oră înainte de final, Rodriguez a lovit bara, după ce a șutat din prima din marginea careului (75). În cele din urmă, presiunea pusă de elevii lui Marius Sumudică a dat roade.

Cu trei minute înaintea finalului timpului regulamentar, Latovlevici a rămas singur în careul advers și a reușit să aducă victoria CFR-ului, scor 2-1.

NapocaNews