La nivel mondial, Betfair este cel mai mare şi mai popular website de exchange, în timp ce pe teritoriul ţării noastre operează de o bună perioadă de timp, deţinând în acest caz şi o licenţă de funţionare emisă de către Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc, licenţă ce are valabilitate până în anul 2026.

Dacă te numeri printre cei ce vor te întrebi cum ma inregistrez la Betfair, însă întâmpini dificultăţi, ei bine, te afli în locul potrivit, deoarece pe parcursul acestui articol îţi vom explica pas cu pas, cum îţi faci cont la Betfair.

Cum îţi faci cont la Betfair?

În primul rând, pentru a-ţi putea deschide un cont pe platforma celor de la Betfair, trebuie să accesezi website-ul acestora, după care să faci click pe butonul “Înregistrează-te”. Vei fi redirecţionat în doar câteva secunde către formularul de înregistrare.

Vei fi nevoit să completezi mai multe date, după cum urmează: Sex (masculin, feminin), Numele şi Prenumele complete, exact cum apar în buletin, Data de naştere, ţara este selectată automat.

Ulterior, va trebui să completezi o adresă, exact cea care este scrisă în actul tău de identitate. La cetăţenie este deja selectat, aşa că trecem mai departe la codul numeric personal.

După ce ai completat datele personale, va trebui să completezi mai multe date de contact, precum numărul de telefon (începând direct de la a doua cifră, fără 0), adresa de mail validă, la care să ai acces.

Din punct de vedere al securităţii va trebui să adaugi o parolă, una sigură si oarecum complexă însă pe care să o reţii fără probleme, fiindcă îţi va fi solicitată la fiecare conectare. Selectează o întrebare de securitate şi un răspuns pentru această întrebare. Asta face orice parior profesionist la început de drum.

Au mai rămas doar două spaţii de completat, unde va trebui să selecteză moneda contului tău, iar ulterior să introduci un cod promoţional, dacă deţii vreunul, dacă nu, poţi lăsa necompletat.

Odată ce ai mai verificat o dată toate datele introduse, ca să te asiguri că au fost introduse corect, nu mai trebuie să faci nimic altceva decât să apreşi pe botunul galben “Înregistraţi-vă acum”.

Din moment ce ai completat şi ai făcut click pe butonul de înregistrare, contul tău este activ, iar astfel vei putea începe să pariezi direct pe platforma celui mai mare website de exchange din lume, Betfair. Agenţia deţine şi un casino cu o gamă diversificată de jocuri de noroc, unde te poţi juca.

NapocaNews