Dorești să-ți schimbi jobul, să avansezi în carieră sau să lucrezi part-time pentru a-ți completa veniturile? Probabil că vrei să găsești un loc de muncă mai puțin stresant decât cel la care dorești să renunți sau decât cel pe care îl vei avea în continuare timp de opt ore pe zi.

Vestea bună este că există locuri de muncă într-un mediu plăcut, unde vei putea să te dezvolți fără stres. Alegând un astfel de job, poți preveni efectele pe termen lung asupra sănătății ale activității într-un mediu care îți transmite numai negativitate și griji.

Iată locurile de muncă care se desfășoară într-un mediu fără stres!

Hairstylist sau estetician

Un alt job perfect pentru persoanele care vor să reducă din stresul cotidian este și acela de hairstylist. În cadrul acestuia, ai posibilitatea să discuți cu diferite tipuri de persoane și să-ți pui creativitatea la dispoziție găsind mereu cele mai bun metode de a crea coafuri și frizuri interesante. Astfel, vei lucra într-un mediu plăcut și îți vei putea transforma pasiunea într-o sursă de venituri. Poți alege și să fii estetician, din aceleași motive. 

Joburi în domeniul videochat

Dacă ești comunicativă și îți place să-ți folosești competențele vorbind cu cât mai multe persoane pe un ton ce pune accent pe sinceritate și experiența personală, poți alege să devii model videochat. Astfel ai avantajul că vei câștiga dintr-un sigur job mai mult decât la două diferite!


Poți alege și alte tipuri de joburi la studio de videochat, dacă nu vrei să devii model. La Richgirls-studio.ro se caută uneori traineri, un loc de muncă perfect pentru tine mai ales dacă ai experiență directă pe site-urile de profil, dar și manageri și asistenți manageri. 

De asemenea, poți să-ți folosești abilitățile de fotograf devenind editorul foto al studioului sau cunoștințele despre tehnologie, pentru a deveni parte a echipei de suport tehnic.

Joburi la ONG-uri

Joburile la ONG sunt potrivite pentru tine dacă dorești să lucrezi într-un mediu plăcut, contribuind totodată la susținerea unei cauze dragi ție. Indiferent de domeniul în care activează organizația unde dorești să lucrezi, vei găsi oameni care doresc, ca și tine, să schimbe ceva și să contribuie pozitiv într-o latură a societății.

Asistent manager

O altă idee de loc de muncă care implică un nivel mai scăzut de stres este și cel de secretar sau asistent manager. Ai avantajul că lucrezi într-un mediu liniștit și că nu trebuie să interacționezi cu mulți oameni. Dacă ai abilități bune de organizare și gestionare a timpului, un astfel de job ți se va potrivi de minune.

Fotograf

Devenind fotograf profesionist, îți poți pune în valoare pasiunea. Poți să-ți manifești cu ușurință ideile creative, găsind mereu cele mai bune metode de a înfățișa oamenii la evenimente speciale sau produsele, dacă fotografiezi pentru domeniul reclamelor.

Acestea sunt câteva dintre joburile puțin stresante, pe cere le poți alege pentru o schimbare decisivă de carieră sau pentru a-ți completa veniturile. Reducând stresul de la muncă, vei avea avantaje în celelalte zone ale vieții tale.

NapocaNews, Sursă foto: Pixabay.com