Ceasurile sunt unele dintre cele mai frumoase şi importante accesorii masculine. Este important să alegi ceasul care ţi se potriveşte şi atunci când faci o investiţie într-un ceas de calitate, este bine să urmăreşti care sunt modelele care ţi se potrivesc. Poţi opta pentru un ceas clasic sau unul cu un stil modern şi funcţii speciale. 

Dacă vrei un ceas care este perfect pentru orice zi poţi să cumperi unul care are brăţară argintie sau care are un model potrivit pentru stilul tău de viață. De asemenea, poţi să cumperi un ceas care este realizat de brand-ul care îţi place sau care te atrage. Este bine să cumperi de pe un site care să îţi ofere facilităţi şi care să aibă o gamă largă de produse. Aşadar, achiziţionează ceasul tău preferat de pe WatchShop

Iată cele mai bune modele de ceasuri pentru bărbaţi, pe care le poţi achiziţiona în 2021:

  1. Cumpără un ceas Smart Apple Seria 6

Printre cele mai populare ceasuri de barbati, o să fie întotdeauna ceasurile Smart, care au funcţii complete şi care pot să îţi aducă multiple beneficii în sfera comunicării, folosirii telefonului sau altor dispozitive la care te poţi conecta. Acest ceas Apple poate măsura nivelul de oxigen din sânge. Poţi să te bucuri de funcţii legate de diverse tipuri de activităţi precum yoga, HIIT, forţă sau alte tipuri de sport care îţi fac plăcere. O să poţi descoperi pe WatchShop o multitudine de ceasuri încadrate în zona de Smartwatch. 

  1. Breitling Navitimer B01 Chronograph

Acest ceas este unul dintre cele mai cunoscute. Este un model iconic şi este un ceas cu o carcasă de 43mm din oţel inoxidabil. Are partea din spate a carcasei transparentă, pentru ca tu să te poţi bucura de mecanismul care a câştigat premii. El are o eroare de doar -4 secunde sau +6 secunde pe zi şi poate avea rezistenţa de 70 de ore. Este încadrat în zona ceasurilor elegante, care te vor susţine să te simţi bine de fiecare dată când le porți. Alege ceasurile originale Breitling şi poţi avea o investiţie pe care o vei admira pentru mulţi ani. 

  1. Ceasurile sport, precum G-Shock Mudmaster, sunt perfecte pentru tine, dacă adori să faci sporturi extreme

Poţi dori ceasuri sport pentru o bună utilizare în situaţiile în care faci diverse tipuri de activităţi fizice şi ai nevoie de un ceas rezistent şi bine realizat cu acest scop. Acest ceas are senzori şi termometru, compas digital, lumină LED și multe alte caracteristici. De asemenea, poţi descoperi şi modele sport în colecţia CASIO de la WatchShop.

  1. Ceasurile fashion de calitate, te pot bucura zi de zi, la orice tip de outfit

Poţi să alegi să cumperi un ceas fashion, care să te ajute să pui în valoare stilul vestimentar. Aşadar, poţi încerca să vezi colecţiile brand-ului Tommy Hilfiger. Aceste ceasuri sunt oricând moderne, având curele deosebite și un design impresionant. Poţi să alegi un ceas din categoriile celor automatice sau alt model de ceas care este pe gustul tău. Poţi descoperi şi brand-ul Police, care are ceasuri adeseori încadrate într-un stil masculin, cu tendinţe rock stilizate şi modernizate. 

  1. Ceasul Citizen Aviator Eco Drive

Ceasurile Citizen au o istorie bogată şi sunt foarte apreciate pentru calitatea lor. Ele sunt pe piaţă încă din anul 1930 şi au modele clasice şi frumoase, care te vor impresiona. Acest ceas este foarte special deoarece deține în loc de baterie un acumulator încărcat printr-un panou solar, cu durată de viaţă de 15 ani. 

NapocaNews