Cei de la Caiac Smile au organizat o serie de antrenamente de canoe pe lacul din cartierul Gheorgheni în memoria lui Ivan Patzaichin, alături de un invitat special. Este vorba de sportivul paralimpic clujean Alexandru Bologa care a fost medaliat cu bronz la jocurile paralimpice de la Tokyo din luna august.

În semn de respect pentru marele canoist Ivan Patzaichin, Caiac Smile a decis sa modifice conținutul antrenamentelor din cadrul proiectului ,,Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret” și astfel au lasat deoparte caiacele, le-au înlocuit cu canoe si i-au inițiat pe cei care și-au dorit in tainele acestui sport. Este un sport frumos și merită încercat, spune Ionuț Stancovici, președintele asociației Caiac Smile:

Invitatul special, sportivul paralimpic clujean Alexandru Bologa, a vorbit cu tristețe despre cel care a fost Ivan Patzaichin și a venit cu unele sfaturi pentru tinerii sportivi, titrează Radio Cluj.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, prezent la eveniment, a făcut și el o plimbare pe lac în memoria marelui sportiv Ivan Patzaichin.

Antrenamentele au fost destinate oricui și-a dorit să intre puțin în tainele acestui sport, iar Asociația Caiac Smile a venit pregătită cu canoe și multă deschidere pentru trecătorii dornici să facă o plimbare pe lac.

NapocaNews