PS Ambrozie, Episcopul Giurgiului, i-a criticat dur pe conducătorii țării, în frunte cu Președintele Iohannis, cu ocazia slujbei pe care a ținut-o de Sfânta Parascheva.

El l-a numit pe președinte, „dezbinator” și a spus că a desemnat ca prim-miniștri numai corupți.

Episcopul a mai zis că „țara se duce la vale” pentru că „cei care conduc azi sunt oameni de nimic, n-au credință”.

„Singurul proiect de țară din ultimii 30 de ani a fost Catedrala Mântuirii Neamului. Președintele țării, care nu face nimic pentru țară și care dezbină, a venit la Comana, s-a plimbat cu bicicleta dar n-a intrat la Mănăstire, unde e înmormântat voievodul Vlad Țepeș. Nu-i interesează biserica. Sfidare peste sfidare, oameni corupți, pe care i-a desemnat miniștri și prim-miniștri, n-au făcut pentru țară.

În alte țări din vecinătatea noastră, cum sunt polonezii sau ungurii, au avut grijă ca să aibă anumite strategii în a proteja categoriile vulnerabile, precum bătrânii, copiii, persoanele singure de prețurile celor care furnizează căldură, energie, etc. Să nu ai o strategie ca să-ți protejezi țară, dar să aibă țară că nu vor ieftini combustibilii…Uitați-vă cum se duce țara la vale, cum se scumpesc toate. De la pâinică la untdelemn, pentru că cei care conduc țara astăzi sunt oameni de nimic. N-au credință.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Sunt de 21 de ani episcop și i-am văzut pe toți președinții. Chiar și liberii cugetători. Toți președinții de după 1990 se duceau să se închine la Sf. Parascheva, erau alături de popor. Pe-ăștia nu-i îngăduie sf. Parascheva să vină pentru că sunt mincinoși și nu iubesc poporul.

Singura care mai face ceva pentru oameni și pentru copii, este Biserica. Patriarhul nostru, când era Mitropolitul Moldovei, făcea spitalul Providența, făcea centre culturale, cumpăra salvări din străinătate. O activitate pe care o continuă de la București”, a explicat PS Ambrozie.

Episcopul Giurgiului i-a criticat și pe cei de la Recorder, numindu-i „epigoni plătiți să-și bată joc de Biserică”. PS Ambrozie a spus că poporul trăiește „în frig și-n foame, mai rău ca-n 89.

„Cine-i plătește pe acești epigoni să-i înregistreze pe preoți și să-și bată joc de Biserică. Până când o să-și bată joc de credința noastră? Pentru că la baza piramidei stă poporul și la vârf stau ăștia care ne conduc. Dar să vedeți când s-o mișca poporul, să vedeți cum o sa cadă să-și rupă gâtul toți!

Când și-o lua Dumnezeu mâna de pe ei, de pe ăștia care chinuie țara…toți vor sfârși. O să se găsească un procuror să vadă ce-au făcut pentru străini, pentru corporații, că pentru popor n-au făcut nimic. Numai minciuni. Poporul trăiește în frig și-n foame, mai rău ca-n perioada comunistă.

Au sărăcit țara și noi trebuie să tăcem să nu zicem nimic.”, a tunat Episcopul.

PS Ambrozie l-a parafrazat pe Patriarhul Daniel și a zis că „Dumnezeu nu se lasă batjocorit”.

„Dumnezeu nu se lasă batjocorit, așa cum a zis Patriarhul anul trecut. Și pentru toate rugăciunile celor care vin la biserică și la mănăstiri, nu se poate să nu-i dea jos pe nemernicii ăștia care ne conduc, care nu sunt vrednici de încrederea noastră.

Credința i-a ținut pe părinții noștri și îi salva și pe copiii voștri de toate ideologiile străine.

Dvs sunteți tineri și o să vedeți cum vor sfârși cei care-și bat joc de români. E o chestiune de timp. Nu vă smintiți de ceea ce vedeți la TV, nu vă speriați nici de covid, nu vă grăbiți să vă vaccinați, lăsați-i pe ei, parlamentarii, să se vaccineze mai întâi. Toți senatorii și deputații. Și apoi. Și de-o mai rămâne un vaccin din astea 120 milioane cumpărate de Câțu, abia atunci să vă vaccinați, că sunt… expirate… Își bat joc de români, bată-i Dumnezeu să-i bată, de dușmani…!

Atât de mult și-au bătut joc de țară, că ard spitalele cu oameni cu branulă în mână. Cum se poate așa ceva în secolul XXI? Vor să promoveze spitalele private, dar cum se poate duce un om cu o pensie mică într-un spital privat? Rămâneți în Biserică, avem un Patriarh puternic și un Sinod care se luptă.”, a cuvântat episcopul.

NapocaNews

https://rumble.com/vnuy9r-ps-ambrozie-dumnezeu-o-s-i-dea-jos-pe-nemernicii-atia-care-ne-conduc.html