Trei baschetbaliști de la echipa de seniori a U Banca Transilvania Cluj, campioana României la baschet masculin vor juca marți, 5 octombrie, baschet cu copii și tineri de la Centrul Județean de Intervenție pentru Copilul Abuzat Cluj și de la Casele de Tip Familial.

Clujeanul Kuti Nandor și americanii Giordan Lee Watson și Brandon Brown vor participa la ultima sesiune de baschet din cadrul proiectului ”Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret”.

Tinerii îi vor întâlni pe jucători în baza sportivă din Gheorgheni, marți, 5 octombrie, de la ora 15.00, în ziua în care U-BT joacă primul meci în Basketball Champions League.

Programul ”Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret” a fost inițiat de Asociația Caiac SMile. Proiectul a fost demarat în luna august și se încheie în 10 octombrie.

Pe parcursul celor două luni, tinerii vizați de program, alături de tineri de toate vârstele și din toate mediile sociale, au putut practica sporturi în aer liber precum caiac (pe lac), tenis de masă, tenis de câmp și baschet.

Napocanews