Casa ta este probabil unul dintre cele mai valoroase bunuri pe care le deții. De aceea, o asigurare împotriva daunelor de la Asirom este o investiție absolut necesară pentru proprietari. Cu ajutorul acesteia, vei avea garanția că bunurile tale vor fi protejate în cazurile unor evenimente neplăcute, prin intermediul compensațiilor financiare oferite de firma de asigurări.

Iată câteva dintre motivele cheie pentru care este important să iei în considerare asigurarea pentru proprietari:

  1. Acoperă mai mult decât locuința ta

O asigurare împotriva daunelor acoperă mai mult decât structura fizică a casei tale. Astfel, dacă ai un garaj, o magazie și chiar și un gard care au fost deteriorate sau distruse de un pericol acoperit în asigurare, compania de asigurări va acoperi reparațiile structurilor de pe proprietatea ta, conform clauzelor stabilite. Mai mult, poți primi compensații financiare și pentru înlocuirea unor bunuri din casă, precum mobilierul și electrocasnicele.

  1. Te protejează de dezastre naturale

Dezastrele naturale sunt coșmarul oricărui proprietar. Cheltuiele pentru repararea unei case sunt o povară din punct de vedere financiar, dar și emoțional, care vor afecta bunăstarea familiei tale. O poliță de asigurare a locuinței acoperă daunele produse de calamități naturale precum inundații, alunecări de teren, cutremure etc. Altfel spus, o asigurare nu poate preveni deteriorarea casei sau a bunurilor tale, dar îți va furniza o plasă de siguranță financiară în cazul unor astfel de calamități.

  1. Te scapă de orice fel de neplăceri

O asigurare te poate acoperi în cazurile în care ai deteriorat involuntar altă proprietate, cum ar fi în cazul unui incendiu, și poate acoperi chiar și cheltuielile medicale ale unui oaspete care s-a accidentat pe proprietatea dumneavoastră. În acest sens, asigurarea casei tale te va feri de neplăcerile și stresul legat de procese legale în instanță. Odată încheiat un contract cu firma de asigurări, ai garanția că ai scăpat de stresul gestionării oricăror daune asociate.

  1. O investiție care creează economii pe termen lung

Deși o poliță de asigurare a locuinței poate părea o cheltuială neesențială, beneficiile oferite de către acestea merită fiecare ban investit. Acoperirea oferită de asigurare este de obicei calculată în funcție de suprafața pătrată a proprietății și de costurile aproximative ale reparațiilor, nicidecum de valoarea pe piață a casei tale. Mai mult, un agent de asigurări te poate ajuta să alegi o poliță de asigurare care să se potrivească nevoilor tale. Da click aici pentru profita de oferta Asirom.ro și de avantajele noului sistem de notificare a daunelor 100% online.

Așadar, o poliță de asigurare împotriva daunelor care pot viza locuința sau bunurile tale are numai beneficii. Pe lângă faptul că îți va asigura o imensă securitate financiară, aceasta te va scăpa de grijile unor evenimente neprevăzute, cu care se confruntă orice proprietar.

NapocaNews, Sursă foto: shutterstock.com