Un băiat de 15 ani este căutat de pompieri cu bărci de salvare în Someşul Mic, în apropierea staţiei de epurare din Gherla, unde se presupune că ar fi căzut în apă.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti, alături de alte efective, care au întreprins activităţi de căutare. Din verificările efectuate s-a stabilit identitatea acestuia, respectiv un tânăr de 15 ani, din municipiul Gherla, care ar fi căzut în râu în timp ce se afla alături de alţi doi tineri pe malul drept, din zona străzii Gârlei”, informează IPJ Cluj.

Conform ISU Cluj, căutările derulate marţi seară vor fi reluate miercuri dimineaţă.

„Două autospeciale, o barcă de salvare şi un echipaj SAJ au fost dislocate în această seară ca urmare a înregistrării dispariţiei unui adolescent pe râul Someşul Mic, în apropierea staţiei de epurare a apei din municipiul Gherla. La faţa locului s-au efectuat căutări atât pe luciul apei, cât şi de pe malurile râului, cu mijloace specifice, în zonele indicate de aparţinători. În aceste momente echipele s-au retras la bază, căutările urmând să fie reluate mâine dimineaţă în funcţie de indiciile de la faţa locului”, informează ISU Cluj.

NapocaNews