Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă a declarat, joi seara, într-o conferinţă de presă susţinută după victoria cu 2-0 cu FK Jablonec din Conference League, că formaţia sa trebuia să câştige pentru că ultima impresie contează întotdeauna.


„S-a văzut în această seară că suntem pe drumul cel bun. Trebuia să câştigăm această partidă, ultima impresie contează întotdeauna. Din păcate am ieşit din competiţie, dar cred că dacă o vom ţine în acelaşi ritm o să ieşim din nou campioni şi putem face o figură mai frumoasă anul viitor în Europa”, a afirmat el.

„A fost un pic de presiune azi pentru că nu puteam să ieşim din Europea doar cu un egal. Am încercat să jucăm fotbal şi ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. Acum trebuie să ne concentrăm pe campionat şi să încercăm să câştigăm cât mai multe puncte. Trebuie să câştigăm cu Mioveni pentru că altfel degeaba suntem pe primul loc în clasament”, a adăugat Andrei Burcă.

Atacantul Gabriel Debeljuh, autorul celor două goluri ale echipei CFR Cluj de joi seara, a declarat la rândul său: „Sunt foarte, foarte fericit că am marcat, dar important este doar că am câştigat şi am adus ceva bani pentru club. Un atacant trebuie să marcheze, dar trebuie să joace pentru echipă şi să lupte. Acum trebuie să câştigăm aceste trei meciuri rămase până la finalul anului în campionat şi apoi să plecăm în vacanţă pentru că au fost multe meciuri”.

„E bine că am lăsat o impresie bună la final, avem încredere că putem continua munca în campionat pentru că dorim să ne pregătim pentru sezonul următor. Puteam obţine mai mult în această grupă. Anul trecut şi acum doi ani am avut rezultate bune în Europa, dar aşa se întâmplă în fotbal”, a mai spus Debeljuh.


Singura victorie a campioanei României în grupă a fost adusă de golurile marcate de atacantul croat Gabriel Debeljuh (45, 82).

În clasamentul final al grupei D, AZ Alkmaar ocupă primul loc, cu 14 puncte, urmată de Randers, cu 7 puncte, Jablonec, 6 puncte, şi CFR Cluj, 4 puncte.

NapocaNews