George Simion, liderul AUR, va fi prezent miercuri, 19 ianuarie, în județul Cluj, în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Caravana AUR va opri pe parcursul zilei de miercuri în toate orașele și municipiile din județ, iar la Cluj-Napoca este programată să staționeze între orele 12:30-13:30, în Piața Avram Iancu.

Potrivit reprezentanților primăriei municipiului Cluj-Napoca, pentru adunarea de miercuri nu a fost solicitată nicio autorizație, iar dacă organizatorii manifestării vor face ceva în acest sens, oricum este prea târziu, deoarece cererea trebuie depusă cu trei zile înainte.

„Cei de la AUR n-au cerut nimic de la primărie. Adunarea nu este autorizată. Solicitarea se face cu cel puțin trei zile înaintea evenimentului pentru că noi trebuie să anunțăm la rândul nostru Jandarmeria, Pompierii și alte instituții, despre numărul de persoane și detaliile adunării”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Iulia Perșa, șefa biroului mass-media de la primăria Cluj-Napoca.

Un cunoscut jurnalist clujean susține pe Facebook că George Simion va veni miercuri în Primăria clujeană sau la Consiliul Județean Cluj.

NapocaNews