Distribuie articolul

Pompierii clujeni au intervenit luni seara, cu echipaje de descarcerare și un echipaj SMURD, la un accident rutier grav, care s-a produs pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urma unui incident rutier produs pe str Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat două echipaje ce încadrau o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă SMURD.

A fost găsit de aceștia un bărbat în vârstă de cca 40 de ani, cu multiple traumatisme și în stare de inconștiență. Victima a primit asistență medicală de urgență și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate de către echipajul SMURD.

Pompierii au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriei și pentru asigurarea măsurilor pentru siguranța salvatorilor la locul accidentului”, a transmis ISU Cluj.

Polițiștii clujeni au fost sesizați pentru a interveni la acest accident în jurul orei 17.30. ”Din primele informații, o conducătoare auto în vârstă de 41 de ani, din municipiul Gherla, ar fi surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, aflat în traversearea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni.

În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind transportat la o unitate medicală. Testarea femeii cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

NapocaNews