Actorul american Jonathan Jackson, convertit la Ortodoxie, este invitat la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Județul Vaslui (ITOV), eveniment organizat de Episcopia Hușilor. El va susține o conferință cu intrare liberă intitulată „Identitate virtuală versus identitate reală. Pericol, nepăsare sau stare de fapt?”

Întâlnirea are loc sâmbătă, 27 august, și are un program complex, la a cărui bună desfășurare contribuie aproximativ 100 de voluntari. Activitățile se vor desfășura în prezența Episcopului Hușilor.

Program

07:00     Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Vaslui
Sfânta Liturghie oficiată de Preasfințitul Părinte Ignatie

10:30     Parcul Copou din Vaslui
Deschiderea oficială ITOV 2022 și conferința lui Jonathan Jackson, care va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Episcopiei Hușilor.

14:00     Parcul Copou
Ateliere de comunicare bazate pe tema conferinței susținute de invitatul american

17:00     Parcul Copou

  • Spectacol tradițional susținut de solistele Teodora Panainte,  Raluca Radu, Viviana Bulugu și Grupul Ecou
  • Cuvânt final al Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor
  • Marșul Tineretului pe traseul Parcul Copou – Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, Bulevardul „Ștefan cel Mare” – Crucea Gării – Sensul giratoriu OMV – Sala Sporturilor.

Evenimentul, ajuns la a IV-a ediție, este organizat de Episcopia Hușilor și Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui, fiind cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui.

Câştigător a cinci premii Emmy pentru interpretarea din serialul „General Hospital”, cunoscut şi pentru rolurile pe care le-a avut în alte filmele „Nashville”, „Tuck Everlasting” și „Insomnia” (unde a jucat alături de Al Pacino şi Robin Williams), Jonathan Jackson s-a convertit la Ortodoxie în urmă cu un deceniu.

NapocaNews