Actrița americană Anne Heche, care a jucat în filme precum Donnie Brasco, Catfight și remake-ul Psycho, nu și-a mai revenit după ce a fost grav rănită într-un accident de mașină pe 5 august.

Vestea a fost confirmată de prietena ei, Nancy Davis, care a scris pe Instagram: „Cerul are un nou Înger. Prietena mea iubitoare, amabilă, amuzantă, simpatică, îndrăgită și frumoasă Anne Heche a plecat în Rai. Îmi va lipsi teribil de mult și voi prețui toate amintirile frumoase pe care le-am împărtășit”, relatează theguardian.com.

Mulți au sperat că Anne Heche își va reveni totuși, după accidentul pe care l-a avut la 5 august. Aflată la volan, actrița a intrat cu mașina într-o casă din Los Angeles, iar vehiculul și casa au luat foc. Pompierii au spus că actrița era conștientă când au intervenit și că a vorbit cu ei în timp ce au scos-o din mașina carbonizată. Transportată de urgență la spital, Anne Heche și-a pierdut cunoștința la scurt timp după aceea, iar pe 8 august reprezentanții săi au anunțat că actrița se află într-o stare „extrem de critică” și că a intrat în comă.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/film/actrita-anne-heche-a-murit-la-53-de-ani-dupa-ce-a-suferit-un-grav-accident-de-masina-2046341

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

La începutul zilei, s-a anunțat că Heche va fi deconectată de la aparate. Heche avea 53 de ani și avea doi fii.

NapocaNews