Aurelian Pavelescu,liderul PNTCD, cere românilor și maghiarilor să fie solidari cu Viktor Orban, premierul suveranitatea al Ungariei.

„VIKTOR ORBAN – PRIMUL MINISTRU AL UNGARIEI, LIDERUL MIȘCĂRII SUVERANISTE EUROPENE – JUDECAT DE GLOBALIȘTII EUROPENI ÎN ROMÂNIA. PNȚCD CERE ROMÂNILOR ȘI MAGHIARILOR SĂ FIM SOLIDARI!

Una dintre cele mai mari diversiuni din istoria ultimilor 30 de ani, se desfășoară sub ochii noștri în România. Încercarea de compromitere gravă, cu instrumente statale, a lui Viktor Orban, liderul mișcării suveraniste europene.

Acțiunea globaliștilor din România are prea puțin de a face cu România sau chiar deloc. Se urmărește prinderea lui Orban într-o capcană a UE prin mâinile României, o operațiune europeană coordonată.

Scenariul este acesta: Orban este judecat și condamnat în România pentru rasism, la pachet cu tema revizionistă, deja lansată. Cu provocări de care se vor ocupa forțele deja pregătite, precum AUR, susținute din plin de ONG-urile și mass-media globaliste, care-au răstălmăcit discursul de la Tușnad în mod programat. Ideea de pericol se va amplifica și poate cuprinde întregul spațiu public.
PNȚCD atenționează CNCD și pe Csaba Asztalos, Președintele instituției anti-discriminare, să nu intre în acest joc foarte periculos, cu consecințe incalculabile. Viktor Orban nu este rasist, am mai spus-o și o repet. Declarațiile de la Tușnad s-au referit la fenomenul migrației din Orient și Africa care, în contextul prăbușirii demografiei în Europa, va conduce la o modificare a structurilor sociale în viitorul apropiat, realitate pe care-o întâlnim deja în Franța, de pildă, schimbarea modului de viață european și a dispariția culturii iudeo-creștine putând deveni ireversibile. În acest sens a vorbit Orban despre necesitatea creșterii demografice în Europa, Ungaria fiind singurul stat care, prin încurajarea familiilor, a reușit să stopeze dezastrul demografic. Este acesta rasism? Desigur, nu, ci o misiune legitimă de conservare a popoarelor europene, a stilului nostru de viață.

Îi chem pe românii, maghiarii și familiile mixte din România să fie solidari și să nu dea curs provocărilor, care încearcă să ne dezbine pentru a ne stăpâni. Să fim solidari împotriva curentului ideologic anti-creștin și anti-național, pentru a reuși, împreună cu forțele suveraniste și conservatoare europene să rămânem în rădăcinile noastre.

Vânătoarea lui Viktor Orban în România, inclusiv acțiuni statale – iresponsabilitatea guvernanților fiind cunoscută -, este inacceptabilă și trebuie devoalată. Să rămânem în rădăcinile și familiile nostre, în credința străbună. Supraviețuim toți sau dispărem toți.

Aurelian Pavelescu, Președinte PNȚCD”