FCSB și CFR vor evolua în această săptămână în Conference League, formațiile sperând în continuare să obțină puncte pentru a merge mai departe în competiție.

Cele două formații vor juca în Conference League joi. Dacă FCSB va avea ocazia să își ia revanșa după umilința cu Silkeborg (scor 0-5), CFR se va duela cu Slavia Praga. Atât FCSB, cât și CFR vor juca acasă, de la ora 22:00, respectiv 19:45.

În tur, CFR a reușit să câștige cu formația din capitala Cehiei cu scorul de 1-0, golul victoriei fiind înscris de Rangelo Janga.

Gigi Becali a făcut o glumă, înaintea partidelor pe care FCSB și CFR Cluj le vor disputa joi seara, în Conference League.

„Eu nu vreau două victorii joi (FCSB și CFR, în Conference League-n.red.). Ce mă interesează pe mine coeficientul de țară? Cealaltă nu vreau nici măcar egal. Vreau bătaie să mănânce. Și eu glumesc acum, nu prea mă interesează. Zic așa, ca să râdeți voi.

Nu mă interesează ce face CFR-ul. Mai zicem așa, să-i mai enervez, să mai glumim, dar ce mă interesează pe mine ce face CFR-ul? Aaaa, dacă era vorba de Liga Campionilor, atunci da, nu-mi doream (să se califice CFR în grupe-n.red.). Dar, așa, ce mă interesează pe mine că iau ei 500.000 de euro? Să ia 500.000 de euro!”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena, citat de digisport.ro.

NapocaNews