Inspectoratul școlar Cluj a decis demiterea directoarei Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Turda, Codruța Andreica, în urma scandalului legat de faptul că un interlop a fost angajat la catedra de matematică.

“Propunerea de demitere a directorului Colegiului Național Mihai Viteazul Turda a fost votată în unanimitate de către membrii Consiliului de Administrație al I.Ș.J. Cluj.” În comunicatul de presă, transmis Edupedu.ro, Inspectoratul nu precizează motivele demiterii directoarei Colegiului Național, ci doar se precizează că “singura modalitate de a pune capăt acestei situații este eliberarea din funcție a directorului unității, în baza prerogativelor Consiliului de Administrație al I.Ș.J. Cluj.”

  • Amintim că mai mulți profesori de la acest liceu din Turda au intrat de joi într-o grevă japoneză de avertisment, pentru că la catedra de matematică a ajuns Ovidiu Vancea ”Balibacea”, cunoscut în localitate ca fost lider al lumii interlope, condamnat la închisoare și cu mai multe probleme penale.

NapocaNews