Arte și Bucate, Târg de Dragobete, Mărțișor și 8 martie la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Sărbătorește românește venirea primăverii la Târgul de primăvară de la Muzeul Etnografic al Transilvaniei.  Haide să faci cumpărături, să mănânci preparate românești, să bei un vin și să te relaxezi pentru câteva ore. Pregătim și ateliere creative pentru copii și adulți, așa că haide cu cei dragi să petreci un weekend special. 

Vei găsi îmbrăcăminte, bijuterii, mărțișoare, cosmetice naturale, genți, portmonee, rucsacuri, printuri de artă și originale, agende, produse textile.

Bucate de dus acasă – zacuscă, dulceață, siropuri, saleuri; mezeluri, brânzeturi și alte produse pregătite de USAMV.  O parte din produse se vor putea consuma la fața locului, contra cost, sub formă de mini platouri mixte, pâine cu zacuscă și cu gem, vin la pahar. 

Programul Târgului: Vineri, 24 februarie – 16-20 Sâmbătă, 25 februarie – 10-20 Duminică, 26 februarie – 10-20  Evenimentul organizat de Handmade Transilvania în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei va avea loc a sediul muzeului, de pe strada Memorandumului.

Radu Ștefan