Mulți părinți revoltați s-au adunat la un manifest în fața Școlii Centrale din București în această dimineață. Aceștia protestează față de acțiunile dascălilor care au pus mai multe clase să vizioneze un film cu băieți homosexuali. Și mai grav, deznodământul peliculei e stupefiant în contextul dat: din cauza iubirii neconvenționale, unul dintre ei se sinucide.

Șirul evenimentelor descrise de mamele și tații copiilor sunt departe de a avea legătură cu educația, iar conducerea are o singură apărare, neasumată oficial momentan, ci doar popularizată prin intermediul Whatsapp: „Pelicula a fost premiată la Cannes”.

Protestul din fața Colegiului Național „Școala Centrală” din această dimineață, organizat de Alianța Părinților din România, vine în urma unui șir de evenimente care ridică mari semne de întrebare. Părinții sunt revoltați de politica instituției de învățământ care îi expune pe elevi la tot mai multe materiale din zona orientărilor sexuale LGBT.

Unii dintre copii au refuzat să participe la aceste „activități de educare” și au fost tratați dur de către profesori, acuză părinții, scrie evz.ro.

Mai multe acte de acest gen au fost reclamate, inclusiv faptul că elevii mai mari au fost puși să facă un eseu dintr-o carte de lectură erotică.

Tot mai mulți părinți și elevi nu înțeleg noua toleranță europeană?

NapocaNews