Un cros dedicat unei cauze sociale va avea loc sâmbătă, 18 martie, în Pădurea Hoia din apropierea Clujului, în organizarea asociației Beard Brothers.

Prin această acțiune, organizatorii doresc să sprijine înființarea Școlii de Meserii – un proiect de învățare și dezvoltare dedicat comunității.

Din suma necesară în prima fază pentru construcție, de 300.000 de euro, s-au strâns pâna acum aproape 237.000.

Invitată astazi la Radio Cluj, Daria Andreea Păcurar, de la Beard Brothers:

Școala de meserii este un proiect foarte mare pe care ni l-am asumat, ne dorim să creăm o școală diferită, o școală de meserii, pentru că în prezent ducem mare lipsă de oameni care să cunoască meserii cum ar fi zugravi, instalatori, tâmplari ș.a.m.d. meserii pe care nu le mai poți învăța în școlile de astăzi. Și în același rând ne dorim să creăm o comunitate în care oamenii să se dezvolte și personal și în primul rând să învățăm toți ceva din acest lucru.

Taxa de participare va fi direcționată către campania pentru Școala de Meserii. Crosul Beard Brothers are loc mâine, de la ora 10.00.

Radio Cluj se alătură campaniei.Cei care doresc pot trimite un SMS la 8864 cu textul ”SCOALA”, si pot sprijini, de asemenea, ridicarea Școlii de Meserii.

NapocaNews, Foto: facebook Beard Brothers