Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent, sezonul 13, vineri seară. La doar 7 ani, el a impresionat o țară întreagă prin numărul său, în care a vorbit despre Dumnezeu și despre omenire. Cine sunt părinții copilului și cu ce se ocupă aceștia?

Încă din audiții Rareș Prisăcariu a stârnit uimire prin talentul său, de a recita cu profunzime poezii și alte opere literare. Atunci, Pavel Bartoș și Smiley i-au oferit ”Golden Buzz-ul” și așa cel mic s-a calificat direct în semifinală, scrie Fanatik.

După ce a trecut de semifinală, Rareș a reușit să treacă mai departe, până în finală, și iată să obțină trofeul ”Românii au Talent” și cecul în valoare de 120.000 de euro. Au fost la un pas de a primi premiul și doi copii ucraineni, Olya și Valera, care i-au ținut pe toți cu sufletul la gură printr-un moment de acrobație. Ei s-au clasat pe locul 2.

Rareș a dat dovadă și de o inteligență aparte, nu doar de talent. Părinții săi spun că el de unul singur a învățat să citească și inclusiv ei rămân fără cuvinte de fiecare dată când îl ascultă. La doar 7 ani, micuțul a atins performanța de a citi peste 200 de cărți.

Rareș Prisăcaru provine din Botoșani, iar părinții lui lucrează la stat. Mama sa, Gina Prisăcariu, este educatoare la o grădiniță din zonă, iar pictura și lectura sunt pasiunile ei. Tatăl minorului, Marius Prisăcariu, este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani, după ce a studiat Științe Economice. Timpul liber și-l dedică istoriei și cinematografiei.

Ce spune mama lui Rareș Prisăcariu despre inteligența copilului

Gina Prisăcariu este mândră de fiul său și, deși a demonstrat că este un copil genial, ea are grijă să-i amintească mai mereu că trebuie să-și păstreze modestia și dorința de muncă, pentru a ajunge acolo unde își dorește. Femeia mărturisește că Rareș a ales de unul singur să învețe texte.

NapocaNews