Alex Velea a ales să-l sprijine pe trapper și să transmită un mesaj tranșant pentru cei care au spus cuvinte dure la adresa colegului său de breaslă.

Artistul e de părere că se încearcă limitarea artiștilor din a fi creativi și mai spune că se vrea cenzurarea muzicii, într-o oarecare măsură.

„Cenzura nu reprezintă nici mai mult, nici mai puțin, decât o teamă, o teamă absurdă care n-ar trebui să blocheze un act artistic. Pe Mozart când a scris «Leck mich im Arsch» nu l-a mai amendat nimeni, dimpotrivă a fost apreciat în continuare, faptul că Dali își ascundea organele genitale în picturile lui… acelea au devenit artă. Nu mai blocați artiștii din a fi creativi indiferent de natura artei! Nu mai zic ca dați amenzi în cadrul unor evenimente private, unde lumea e conștientă de ce urmează să asculte… ba mai mult, unii venind chiar pentru momentele blamate de voi acum. JOS CENZURA!”, a scris Alex Velea, pe Instagram.

De asemenea, trapper-ul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei din partea Jandarmeriei pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”.

NapocaNews