Incredibil poporul vede într-un jandarm un erou care aplică legea și ordinea în haosul din România. Scandalul de la Costinești, în timpul căruia un jandarm a bătut cu mâinile goale mai mulți bărbați recalcitranți și posibil în stare de ebrietate, a devenit viral pe rețelele de socializare, scrie stiripesurse.ro.

În mesajele postate, foarte mulți oameni îl felicită pe respectivul jandarm și consideră că acesta poate deveni un simbol al luptei împotriva ”cocalarilor”.

content-image
content-image

Jandarmul este anchetat de către superiori

În timp ce oamenii îl felicită pentru intervenție, Jandarmeria Constanța îl va ancheta pentru jandarm pentru a vedea dacă a respectat procedurile.

„În timpul intervenției în stațiunea Costinești, jandarmii s-au confruntat cu situații tensionate, în care au fost expuși la comportamente agresive și injurii repetate din partea persoanelor implicate în conflict.

Menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție.

În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare”, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța, conform replicaonline.ro.

NapocaNews