Este la noi la romani o vorba veche din strabuni, folosita atunci cand lumea a luat-o razna, cica „s-a intors lumea cu fundul in sus sau cu fundul la deal”. O lume in care normalitatea sau bunul simt sunt blamate si puse la zidul infamiei, facand parte azi din banalul cotidian. La fel ca si traditionalul deja mars Bucharest Pride, organizat in fiecare an de membrii comunitatii LGBTQ, care din pacate a beneficiat anul acesta de un puternic sprijin al ambasadelor straine de la Bucuresti. Acestea au si semnat, nu stiu cu ce drept, si un manifest pentru sustinerea acestei comunitati. Iar cel putin pe mine, ma frapat, m-a uluit virulenta ambasadelor occidentale, in special cea britanica la brat bineinteles cu cea americana, cu care ne ataca pe acest subiect al asa ziselor minoritati sexuale, care de fapt si de facto este o manipulare. Din păcate la acest marș s-a futurat steagul agresorului URSS fără ca ambasadele străine să se sesizieze și MAE să reacționeze.

De ce oare acesti ambasadori nu s-au sesizat si nu au vorbit despre drepturile românilor din Ucraina, care sunt incalcate flagrant astazi?!? In numele unui, hai sa-i spun, ucraineism…ca tot este plina lumea moderna de – isme. De ce drepturile „cur-cubeilor” trebuie sa fie impuse cu forta si cu forcepsul de occidentali si americani ?!? De ce, sa zic asa, anumite „progresisme” sunt impuse imediat cu ajutorul binefacator ai celor amintiti anterior ?!? Dar de ce nu impunem si noi de exemplu si tot cu forcepsul…si tot cu ajutorul occidentalilor si al americanilor ca pretul la curentul electric sa fie ieftin in Romania, sau pretul la paine sau lapte sau la multe alte cele…?!?

Iar toate aceste lucruri impuse cu forta de afara, creaza si vor crea automat si o contraofensiva…sanatoasa zic eu a societatii romanesti. Citeam zilele trecute cum o participanta la acest mars…nu stim ce este – femeie, barbat, transsexual sau transformer, trebuia sa inventeze incidente la acest mars. Care si ne-a spus cum au venit peste ei, doi barbati cu icoane…?!? Eu cred ca ar fi fost mult mai bine daca veneau peste ei, eventual cu ceva usturoi si aghiasma ! Revin, clamarea unor drepturi, pe care le au din plin, nu trebuie impusa cu semnaturi de la ambasade. Ca nu ambasadele conduc, ci Constitutia si poporul roman. Problema aceasta falsa legata de lupta pentru drepturile LGBTQ seamana izbitor cu lupta anticoruptie – ambele importate din exterior, impuse de catre diferiti ambasadori americani, despre care astazi se dovedesc, ca fac parte tocmai din celebra coruptie a lui Biden. Da, luptatorul special anticoruptie Biden, care cand era vicepresedinte al SUA, lua bani cu toptanul din Ucraina, prin fiul sau Hunter. Si care acum nu mai poate de dragul LGBTQ-istilor. In plus conform ambasadelor, daca suntem traditionalisti sau conservatori sau suverani…suntem automat Putinisti. Suntem prorusi?!? Aceasta abordare, aceste discutii in care daca nu esti progresist sau LGBTQ-ist, esti automat „de ala rau”, este o manipulare ordinara, care trebuie sa se incheie.

Daca LGBTQ vrea sa fie respectat, atunci sa faca bine sa respecte Biserica, drepturile si valorile traditionale, cultura…sa respecte tot. In special valorile autohtone. Iar Romania, dupa atatea probleme istorice in formarea sa, dupa un proces extrem de greu istoric de formare nationala si statala, are dreptul sa considere Biserica Ortodoxa ca si stalp al societatii!!! Are acest drept. Daca Biserica Ortodoxa spune ca familia este baza societatii, ca in Biblie scrie ca barbatul si femeia formeaza familia, care-i problema ?!? Deci mai mult respect din partea comunitatii LGBTQ!

Noi trebuie sa uitam ce valori luam, de unde le luam si ce aprobam. Pentru ca altfel ce facem – vrem sa schimbam societatea umana? Schimbam definitia intre un barbat si o femeie, pentru ca asa a decis nu stiu cine? Sau pentru ca semneaza ambasadorul american un apel? Unde se va ajunge….?!?

Cristian Ardeleanu

Foto: G4media.ro