Industria jocurilor de noroc este complexă și plină de inovații, care sunt lansate din ce în ce mai des. La baza multora se află un tipar inedit, creat și dezvoltat de o companie care a scris istorie. Este vorba de providerul Big Time Gaming și mecanica rolelor denumită Megaways. 

Acest cuvânt se află în componența mai multor titluri interesante din topurile video slot-urilor online. Ele se găsesc la toate cazinourile populare din România, inclusiv la WinMasters Casino și multe alte agenții. 

Însă, de ce sunt speciale aceste jocuri? Ce aduce special sistemul Megaways? Ei bine, în următoarele rânduri sunt prezentate caracteristicile sale, dar și titluri de referință, care merită atenția. 

Ce sunt păcănelele Megaways și de ce sunt speciale?

Acestea sunt un tip de joc de cazinou online care au o structură specială, bazată pe sistemul Megaways. Ele sunt cunoscute pentru numărul mare de modalități de câștig pe care le oferă, care poate ajunge până la 117,649 de linii de plată cel mai des, dar uneori chiar și la valori mai mari.

Păcănelele Megaways au fost inventate de către compania de software Big Time Gaming (BTG) în 2016, iar din acel moment au devenit foarte populare în industria iGaming. Odată creată patentarea, providerul a făcut ulterior numeroase colaborări, astfel încât vei întâlni în online slot-uri cu sistem Megaways și de la Pragmatic Play, Netent, ReelPlay, Thunderkick și foarte multe alte nume celebre.

Structura unui joc Megaways constă într-un număr variabil de rânduri, cu un număr diferit de simboluri care apar pe fiecare rolă la fiecare rotire. De exemplu, un joc Megaways cu șase role ar putea avea de la două până la șapte simboluri pe fiecare rolă la fiecare spin. Această variație în numărul de simboluri și rânduri generează un număr mare de linii de plată posibile.

Jocurile Megaways se remarcă prin designul lor dinamic, care poate fi diferit de la o rotire la alta, oferind un gameplay unicat. În plus, ele oferă de obicei funcții extra interesante, cum ar fi rotiri fără risc, multiplicatori, wild-uri extensibile și alte surprize care pot crește șansele de câștig.

Video slot-uri Megaways pe care să le încerci online din România

Un exemplu de păcănele Megaways disponibil la cazinourile virtuale de la noi din țară este „Bonanza Megaways” de la providerul de jocuri de cazino Big Time Gaming. Acest titlu vine cu mai multe caracteristici interesante, precum:

 • Megaways: Acest joc are până la 117.649 de moduri diferite de a câștiga, ceea ce înseamnă că fiecare rotire poate oferi un număr mare de combinații posibile de câștig.
 • Cascading Reels: În locul roților tradiționale, acest joc folosește un modificator denumit Cascadă, ceea ce înseamnă că simbolurile câștigătoare se vor dezintegra, făcând loc pentru noi simboluri să cadă de sus. Această funcție oferă șansa de a obține mai multe premii dintr-o singură rundă.
 • Rotiri fără Risc: Jucătorii pot activa runde speciale prin obținerea a cel puțin patru simboluri Scatter în timpul unei runde. Fiecare simbol Scatter adăugat va oferi un număr suplimentar de spins.
 • Funcția Gamble: După fiecare câștig, apare opțiunea de a încerca să dublezi sau să triplezi câștigul prin ghicirea culorii sau a suitelor cărților afișate cu fața în jos.
 • Volatilitate mare: Bonanza Megaways are o volatilitate ridicată, ceea ce înseamnă că există șansa de a câștiga premii mari, dar și șansa de a pierde sume mari de bani într-o perioadă scurtă de timp.
 • Grafica de înaltă calitate: Jocul este realizat în grafică 3D și oferă o experiență de joc vizuală deosebită.

Iată alte câteva exemple de păcănele Megaways disponibile în cazinourile online din România:

 • Extra Chilli Megaways 
 • Divine Fortune Megaways
 • Madame Destiny Megaways
 • Power of Thor Megaways
 • Great Rhyno Megaways

Aceste jocuri oferă o experiență de joc intensă și oportunități de câștiguri mari, datorită numărului mare de linii de plată și a funcțiilor interesante, dar și generoase. În plus, gamblerii pot încerca aceste titluri de excepție la cazinourile online din România, care oferă acces la o gamă largă de jocuri Megaways.

NapocaNews