Pe 1 august, polițiștii au reținut pentru 24 de ore o șoferiță de 35 de ani din municipiul Cluj-Napoca. Femeia este cercetată pentru că a condus o mașină când era beată și a produs un accident rutier soldat cu o victimă.

După ce fost testată cu aparatul etilometru, șoferiței i-a rezultat o concentrație de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În fapt, la data de 30 iulie, polițiști Biroului Rutier Turda au fost sesizați despre faptul că în jurul orei 11.25, pe DJ 107 R, în localitatea Sălicea, comuna Ciurila  s-a înregistrat un accident rutier. În urma cercetărilor preliminare efectuate la locul evenimentului rutier a reieșit că mașina condusă de aceasta, în direcția localității Ciurila, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă din sensul opus de un bărbat de 34 de ani, din județul Maramureș. În urma coliziunii, un pasager aflat în autoutilitară, bărbat de 33 de ani a fost transportat la o unitate medicală. Testarea cu aparatul etilometru a conducătorului autoutilitarea a avut rezultat negativ, iar în cazul conducătoarei auto a indicat o concentrație de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice”, a transmis IPJ Cluj.

NapocaNews