Primarul PSD din Caracal, Ion Doldurea, a anunțat într-un comunicat postat pe contul său de pe o rețea de socializare că se autosuspendă din calitatea de membru al partidului și din toate funcțiile deținute în cadrul organizației PSD Caracal. Fiul acestuia este proprietarul stației GPL din Crevedia unde sâmbătă seara a avut loc o explozie devastatoare soldată cu moartea a două persoane și rănirea altor 56.

Ion Doldurea și-a exprimat regretul față de tragedia care a avut loc în localitatea Crevedia.

”Sunt puternic afectat și îndurerat de tragedia care a zguduit comunitatea locală din Crevedia și transmit întreaga mea compasiune familiilor greu încercate, celor care au rude sau prieteni pe patul de spital și cetățenilor care au avut de suferit de pe urma deflagrației. De asemenea, transmit sănătate și putere celor care sunt în acest moment pe paturile spitalelor și luptă pentru recuperare.”, a notat primarul din Caracal.”, a adăugat Ion Doldurea.

Stația GPL din Crevedia era administrată de fiul primarului din Caracal, Ionuț Doldurea, împreună cu un prieten. Acesta ar deține în total cinci firme, iar trei dintre acestea au sediul în municipiul Caracal.