Galeria U vrea victoria! Prima înfruntare a sezonului dintre Universitatea și CFR va avea loc luni, 21 august, de la 21:30.U Cluj este cea mai iubită echipă a Clujului

Primul episod al Derby-ului Clujului din actuala stagiune se apropie, iar gazdele de la Universitatea au pus în vânzare biletele. Prețul tichetelor variază între 20 de lei la peluză și 120 în zona VIP a Cluj Arena.

„Ne întoarcem acasă pentru derby-ul Clujului! Duelul cu CFR va avea loc pe data de 21 august, de la ora 21:30, pe Cluj Arena!

Ia-ți bilet și hai să susținem împreună echipa la primul meci pe Cluj Arena din acest sezon. Biletele pot fi achiziționate de AICI!

Biletele pot fi cumpărate și de la magazinul clubului de la Cluj Arena sau de la stand-ul clubului din Iulius Mall. 

Pentru copiii cu vârsta de maxim șapte ani se poate solicita bilet cu valoare 0 din locațiile fizice de vânzare (magazinul de la Cluj Arena, standul de la Iulius Mall, casa de bilete de la stadion).

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50% la achiziția unui bilet din locațiile fizice. Aceștia trebuie să prezinte carnetul de elev/student sau cuponul de pensie”, a transmis Universitatea Cluj.

NapocaNews