Președintele SOS România, Diana Șoșoacă, face acuzații grave la adresa colegilor parlamentari. Ea spune că în Casa Poporului au loc imagini demne de filmele pentru adulți. Mai mult, senatoarea susține că Parlamentul României a ajuns locul unde sunt satisfăcute plăcerile carnale.

Diana Șoșoacă, președinta partidului SOS România, face dezvăluiri șocante. Ea spune că în Casa Poporului au loc partide amoroase între parlamentari și consilierele acestora. Senatoarea spune că o angajată i-a povestit că a vrut să intre într-un birou și a surprins momentele intime între colegii săi.

Senatoarea Diana Șoșoacă spune că Parlamentul României a ajuns locul unde politicienii fac sex. Ea susține că acum are o reticență în a deschide ușile birourilor. Nu vrea să aibă surprize neplăcute.

„Se face sex, pe bune, în Parlamentul României, în birouri. Parlamentari cu tot felul de consiliere cu tot felul… Atenție ce vă spun, asta a ajuns Parlamentul României. Îmi e și frică să deschid o ușă. Mi-au povestit niște angajați, a venit una plângând la mine de rușine: „Am vrut să intru în birou și nu mi-am închipuit că o să văd pe domnul parlamentar. Făcea sex cu consiliera lui și a uitat ușa deschisă.” Nu vă supărați, râdem, râdem, dar este inimaginabil…”, a spus Diana Șoșoacă într-un live la BZI.

NapocaNews