Ciolacu demagog: reduce funcționarii locali și angajează masiv la centru în guvernul său

Ciolacu este demagogie pura. Da afara locali și angajează la centru.  Premierul Marcel Ciolacu a promis că numărul de bugetari nu va mai crește. În schimb, la Consiliul consultativ aflat în subordinea Secretariatului General al Guvernului (SGG), se angajează pe bandă rulantă.

Marcel Ciolacu a promis subțierea unor ministere și a funcțiilor de conducere, dar s-a răzgândit.

Ciolacu a dublat numărul de bugetari dintr–o instituție

Premierul a dublat recent numărul membrilor din Consiliul consultativ aflat în subordinea Secretariatului General al Guvernului (SGG). Inițial, Consiliul avea 6 persoane, iar acum a atins limita maximă, mai exact de 10 persoane.

Printre membrii acestei structuri se numără fostul deputat Gabriel Petrea. Acesta a fost ales și director de proiect al Euronews România, postul de știri aflat în parteneriat cu Universitatea Politehnică din București.

A mai venit în Consiliu și Irina-Aura Istrate, de la Universitatea Politehnică. Aceasta se va ocupa cu analiza legislației din România, cu toate că este specializată în sisteme biotehnice.

În Consiliu se mai regăsește și Nicolae Ciprian Nica „Bratosin”, declarat în 2016 drept fost colaborator al Securității. Acesta a fost adus în Guvern de către Marian Neacșu, un personaj controversat din PSD, promovat în politica mare de Liviu Dragnea.

NapocaNews