Un purtător de cuvânt al Forțelor de Apărare Israelului a declarat marți pentru Insider că soldații săi au găsit cadavrele decapitate ale bebelușilor la Kfar Aza, un kibbutz din apropierea Gazei.

Purtătorul de cuvânt, maiorul Nir Dinar, a declarat pentru Insider că „soldații de la sol care sunt acolo mi-au spus asta”.

„Acești oameni [Hamas] sunt animale”, a adăugat Dinar. „Au măcelărit femei și copii în moduri mai rele decât ISIS”.

Rapoartele au început să apară marți conform cărora soldații israelieni au făcut descoperirile înspăimântătoare în comunitatea rurală autosusținută de lângă Gaza.

„Ceea ce s-a întâmplat în Kibbutz Kfar Aza este un masacru în care femei, copii, copii mici și bătrâni au fost măcelăriți cu brutalitate într-un mod de acțiune al ISIS”.

Kibbutz-ul a fost atacat de militanții Hamas sâmbătă, luptele continuând acolo până duminică.

”N-am văzut niciodată aşa ceva în toată viaţa mea. Vezi bebluşi, mame, taţi în camerele lor, în buncărele lor de protecţie şi cum i-au ucis teroriştii”, declară Reuters maioriul israelian Itaï Virov.

”Acesta nu este un război, nu este un câmp de luptă. este un masacru, este o activitate teroristă. N-am văzut niciodată aşa ceva în toată viaţa mea”, repetă el.

NapocaNews, Foto: Hepta