Evz.ro. Stâna lui Aidan din Cluj dispare? Pictorul, ”executat” de fosta soţie și iubitul ei, un om de afaceri

Dispare ”Stâna lui Aidan” din Cluj, un loc de vis de pe malul lacului Ciurila. Fosta soţie a pictorului şi iubitul ei au preluat localul, titrează Evz.ro.

Pictorul, lăsat pe drumuri de soţie? ,,Stâna lui Aidan” nu mai este a lui Aidan. Pictorul Aidan Andon a fost lăsat pe drumuri de fosta soţie şi iubitul ei? Este vorba despre artistul plastic care a lăsat Bucureştiul şi a deschis o pensiune, câţiva ani în urmă.

Aidan şi Roxana au divorţat primăvara trecută. Femeia s-a mutat la Braşov, luînd cu ea şi actele firmei, mai scrie evz.ro.

Roxana Sandu a băgat firma în insolvenţă, apoi a fost cedată iubitului ei. Bărbatul spune că i-a făcut Roxanei o ofertă de 400.000 de euro pentru partea ei. Femeia însă şi-ar fi bătut joc de el oferindu-i doar 10.000 de euro pentru cota de 50%.

Pictorul Aidan Andon acuză că un individ a reușit să pună mâna pe pensiunea ”Stâna lui Aidan”. Aceasta este localizată în Ciurila, chiar pe malul lacului, într-un loc idilic. Artistul acuză o preluare ostilă, fiind transferat de către administratorul firmei sale contractul de închiriere a locației, scrie evz.ro.

Aidan susținea că administratorul ”binevoitor” i-a făcut rău intenționat distrugând acest proiect minunat.

Pictura lovită de afaceri?

NapocaNews