Un motociclist de 26 de ani a fost rănit grav într-un accident rutier petrecut luna trecută în localitatea Gilău. Tânărul se află internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență, secția ATI și are nevoie de ajutor financiar.

Un accident grav s-a produs, în data de 13 septembrie 2023, în localitatea Gilău. Accidetul a avut loc  în jurul orei 13.45 pe DN1 – E60, în localitatea Gilău, în zona intersecției cu strada Eroilor.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani, din comuna Gilău, care circula cu autoturismul pe DN1 – E60, ar fi efectuat un viraj la stânga spre o stradă secundară, moment în care a intrat în coliziune cu un motociclu, condus din sensul opus de un bărbat de 26 de ani, din comuna Florești”, a transmis IPJ Cluj la acea vreme.

Szilard Pintican, tânărul de 26 de ani, se află la secția de Terapie Intensivă și are nevoie de ajutor financiar.

“Buna, ma numesc Eva. Am nevoie urgentă de fonduri pentru a-mi susține fiul Szilard, în vârstă de 26 de ani, care se află în stare critică și are nevoie de sprijin medical. Pe 13 septembrie 2023, fiul meu a fost implicat într-un accident rutier în România Cluj Napoca. El nu răspunde de aproape o lună, dar este în stare de recuperare.

Strângerea de fonduri are nevoie să acopere toate procedurile medicale enumerate. Precum: FRACTURA CORPORULUI VERTERAL, PREVERTEBRALE ADJACENTE, LEZIUNI AXONALE DIFUSE, HIGROMA INFRACENTRIMETRICA si multe altele. Vă rugăm să vedeți lista oferită în această postare. Toate acestea sunt necesare pentru a-l ajuta să-și revină, pentru ca el să poată să meargă, să vorbească și să-și recapete conștiința”, a transmis mama tânărului.

NapocaNews