Jurnalista Digi24 Cristina Cileacu, care a devenit ținta ironiilor în online după ce s-a aruncat pe burtă în timpul unei transmisii din Tel Aviv, în vreme ce unii oameni circulau liniștiți pe biciclete, se răfuiește cu Victor Ponta, după scena controversată.

Printre cei care au reacționat la imaginile cu jurnalista Digi24 s-a aflat și Ponta, în prezent consilier al lui Marcel Ciolacu. „Cand am citit stirea m-am pus pe burta in casa si m-am uitat la filmuletul de la Digi 24 ! Credeti ca cei care se plimba cu bicicletele linistiti prin spate reporteritei sunt de la Hamas??”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Cristina Cileacu a contraatacat ulterior, încercând să explice și scena care o are ca protagonistă.

„Moment penibil cu un politician, Victor Ponta, care consiliaza premierul tarii (coincidenta, mai avem si nume asemanatoare, eu si premierul vizitator de Israel altfel si preocupat de razboi, Marcel Ciolacu)

Victor Ponta poate se pune pe burta intr-un zbor spre Tel Aviv. Il voi astepta personal la aeroport ca sa fiu sigura ca ajunge in niste zone speciale din Israel. Una dintre cele mai mari dorinte ale mele este sa vad niste barbatusi din astia tari in gura, cum se manifesta cand aud ca le zboara bombele …”

Luni, Victor Ponta i-a dat replică jurnalistei Digi24: ”Într-o țară normală,  cu presă normală, această Madam care “transmite de pe burtă” când lumea în jur merge liniștită pe bicicleta, ieșea la televizor, își cerea scuze că își bate joc de telespectatori și de reporterii care chiar își pun viața în pericol. După care anunța politicos că își dă demisia (ca să nu o dea afară postul la care lucrează)!

Dar am uitat că la noi impostorii sunt recompensați – dacă minți și te maimuțărești ești ce “este nevoie” . Eu cred că primește și o primă – ca să cumpere și o boxă la care să pună sunet de bombe! Focile și pelicanii o să se uite în continuare numai la ea!”

NapocaNews