Distribuie articolul

A mai fost omul în situația asta, prin tinerețile sale în America. Atunci când studia cu sârg, să devină premierul liberalilor, într-o Românie care se mai străduia încă să rămână pe linia de plutire.

Ce a urmat după guvernarea lui și ca ministru de finanțe, în guvernul lui Sică Mandolină, dar și ca premier…văd și simt toți românii astăzi.

Unde e corul lăudătorilor liberali care-l vedeau ca pe o somitate tehnocrată, atât ca ministru de finanțe în guvernul lui Mandolină cât și ulterior ca premier?

Ambele guverne, girate de turistul de la Cotroceni, cu maximă celeritate și responsabilitate.

Despre calitatea și eficiența acestor guverne, cât și despre celelalte două care au urmat, Ciucă și Ciolacu…românii pot aprecia singuri.

Se trăiește bine, așa cum i-a urat Petrov poporului, în anii lui de glorie.

Se pare că în unanimitate, corul lăudătorilor lui Cîțu i-au dat acestuia cale liberă spre executare.

O mascaradă după părerea mea, ca și mascarada gripei pe care acesta a girat-o în calitate de premier cu miliardul dispărut pe apa de ploaie.

Hai să fim serioși! Ce justiție din România(toată teleghidată politic!) poate face lumină în acest caz?

E doar un fâs electoral, în care niște proști trebuie să le facă vânt derbedeilor care au guvernat, ca să rămână în continuare la butoane.

Adevărații vampiri interni și internaționali sunt bine merci.

Cîțu nu e un țap ispășitor, ci doar unul dintre sutele de proști promovat bine de media cârdășită cu vampirii, într-un scenariu de toată jena.

Lista celor care ar trebui trimiși în judecată, este foarte lungă și ar trebui să-i cuprindă pe foarte mulți care să dea socoteală pentru toate faptele abjecte din ultimii cinci ani și nu numai.

Dar nu va fi așa, atâta timp cât poporul il va alege în continuare pe Barabas. Asta se întâmplă în România de vreo 30 de ani. Aceleași slugi globaliste, chiar dacă partidele sunt diferite.

În 32 de ani, reformele n-au lipsit, somitățile tehnocrate au venit cu programe care au distrus practic ceea ce însemna statutul de țară dezvoltată a României, aflându-ne astăzi…nimeni nu mai știe unde?

S-a umplut țara de reforme și programe, dar s-a golit de români și industrie.

România trebuie reconstruită. De către cine?
În nici un caz de către cei care timp de peste trei decenii, au pus umărul s-o distrugă. Voit și sistematic.

E nevoie de oameni cu frică și dragoste de Dumnezeu în primul rând, care să-și iubească neamul și aproapele. Nu de farisei și ipocriți.

Pentru că pentru farisei și ipocriți, atunci când pâinea pentru popor începe să lipsească, ei vor face loc încetul cu încetul…circului.

Gabriel Brânzaru